دستگاه برش سنگ

سمنت پلاست

سمنت پلاست از مصالح جدید در ایران به شمار میآید که از ترکیب سیمان سفید ، پودر سنگ ، ماسه ، افزودنی های بتن ( رزین پلی استر و هاردنر ) و همچنین پیگمنتهای رنگی ساخته میشود و در واقع سمنت پلاست ترکیبی از بتن و پلیمر میباشد که رنگی زیبا مانند سنگهای طبیعی را دارد.

سمنت پلاست

سمنت پلاست

سمنت پلاست از مصالح جدید در ایران  به شمار  میآید که از ترکیب سیمان سفید ،  پودر سنگ ، ماسه ،  افزودنی های بتن ( رزین پلی استر و  هاردنر ) و همچنین پیگمنتهای رنگی ساخته میشود و در واقع سمنت پلاست ترکیبی از بتن و پلیمر میباشد که رنگی زیبا  مانند سنگهای طبیعی را  دارد.

سمنت پلاست یا همان سنگ مصنوعی توسط واکنشهای شیمیایی هیدراتاسیون و پلیمریزاسیون  به و جود می آید . واکنش هیدراتاسیون که با هیدراته کردن سیمان سبب سختی آن میشود ، واکنش معمول شکل گیری بتن میباشد . در این متد ترکیب سنگدانه های  مستحکم  با ذرات ریز کنترل شده و سیمان با درصد نرمی بالا و  مقدار کمی رطوبت با واکنش هیدراتاسیون به سرعت شکل می گیرد که در شرایط اوج واکنش مولکول های سیمان با ایجاد پیوستگی تولید گرما میکنند.

از این محصول میتوان در کفپوشهای داخل و خارج ساختمان و همچنین دیوار پوش های درونی ساختمان و نمای بیرونی ساختمان استفاده کرد ، همچنین یکی دیگر از کاربردهای این محصول پیاده رو سازی خیابانها و محوطه سازی بناها ، پارکها و حیاط ها میباشد . به دلیل تنوع زیاد در رنگ و طرح میتوان سمنت پلاست را جایگزینی برای موزاییک های معمولی ، سنگ ، سرامیک و... دانست .

سمنت پلاست چیست ؟

سمنت پلاست يا سيمان پليمر شده نوعی سنگ مصنوعی است که با استفاده از ترکیبات پلیمری و نانو موجب تغییر ساختار مولکولی سیمان و مواد معدنی شده ، و با توجه به انجام واکنش های پلیمریزاسیون و تشکیل شبکه زنجیره ای مستحکم در سیمان بوجود می آید اين واكنش سبب كريستاله شدن سيمان و تشكيل شبكه بلوري در آن مي شود و در نهايت محصول توليد شده به مقاومت فشاری و خمشی حدود 3 برابر بتن می رسد ، همچنین مشخصاتی همچون تراکم بافت مولکولی محصول ، پیوستگی سطحی محصول ، خاصیت آب گریزی ، افزایش چسبندگی و ... را بوجود می آورد . در چنين شرايطي از لحاظ استحکام نسبت به بسياري از سنگهای طبیعی برتری دارد.

ویژگی های سمنت پلاست

  1. تنوع در رنگ و قابلیت اجرای طرحهای متفاوت و دلخواه
  2. سمنت پلاست نسبت به سنگهای طبیعی سبکتر است.
  3. جذب آب به مقدار بسیار کم ( حدود 2 تا 3 درصد )
  4. نداشتن محدودیت در اندازه و ابعاد 
  5. سمنت پلاست نسبت به سنگهای طبیعی از استقامت و دوام بالاتری برخوردار است
  6. دارای تحمل برودتی تا منفی 50 درجه سانتیگراد 
  7. دارای تحمل حرارتی تا 300 درجه سانتیگراد


منبع : آرین ابنیه سحر

برچسب ها :
سمنت پلاستسنگ مصنوعیسنگ مصنوعی سمنت پلاستCement Plast

سنگ های ابزار خورده با دستگاه PN-25i